Deze kruiden moet je geprobeerd hebben op jouw vlees!
- Geplaatst op
Er staat warm weer voor de deur en daarom kunnen we alvast gaan fantaseren over een barbecue. Zo kunnen we met vrienden en familie weer genieten van lekker weer en een goed gegaard stuk vlees. Dit vlees kunnen we echter nog meer smaak geven, met de toevoeging van verschillende kruiden. Maar welke soort kruiden vind jij het lekkerst? In deze blog bespreken we een aantal soorten kruiden van No Rubbish die geprobeerd moet hebben op jouw vlees van de barbecue. Lees dus gauw verder en ontdek oneindig veel smaken!
Fast and Flavoured
Ben jij opzoek naar een gangbare smaak, die te gebruiken is op ieder soort vlees? Probeer dan eens Fast and Flavoured kruiden van No Rubbish. Deze combinatie van paprika, knoflook en chili specerijen vormt een breed inzetbare en toegankelijke smaak. Hierdoor kan je het toevoegen aan jouw kip en rundvlees, maar ook aan verschillende soorten vis. Bij twijfel is dit dus een hele verstandige keuze!
The Hulk
Met The Hulk kies je voor een pittige kruid, met een typische Japanse smaak. De combinatie van wasabi, gember en koriander zorgen voor een pittige Japanse eenheid. Wil je hete Japanse kip maken? Zo ja, dan is het van cruciaal belang dat je The Hulk toevoegt aan je kip. Daarnaast kan je er heerlijke pittige visgerechten mee maken.
Spanish Delight
Met de Spanish Delight kruiden, kies je voor een echte Spaanse pittige en exotische smaak. Voeg het toe aan jouw kip of varkensvlees en je verplaatst vrijwel direct naar de Spaanse kust. Deze samenstelling bestaat uit knoflook, safraan en kruiden. Het vormt zo een pittige maar gangbare smaak. Het is een overheersende smaak, dus wij adviseren je om het kruid voorzichtig toe te dienen aan het vlees. Een kleine hoeveelheid zorgt zo voor een enorme smaaksensatie.
Hardcore Jaws
Ben jij opzoek naar een kruid met een unieke smaak en een frisse tint? Probeer dan eens Hardcore Jaws kruiden. Dit kruid is wat grover van structuur en bestaat voornamelijk uit peper en citrus. Daarnaast bevat het mosterd en andere kruiden. Dit zorgt zo voor een pittige smaak met een frisse twist. Dit maakt het een goed kruid voor kip en rundvlees, maar het is ook uiterst smakelijk op verschillende visgerechten.
Naked Gun
Met Naked Gun, kies je voor een kruid met een donkere en krachtige smaak. De pepers en het rookaroma zorgen voor een ‘smoked’ pepersmaak. Combineer dit met knoflook en je hebt het perfecte kruid voor een stuk gegrild vlees. Het is dan ook een toegankelijk kruid voor allerlei soorten vlees en vis.